Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Elite Auto Pharm
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tratament combustibil motorina Metabond
94 lei
Brand
MEGASEL PLUS
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Metabond Megasel

Este un tratament modern pentru tratarea motorinelor. Areproprietăţile unui aditiv performant, dar datorită conţinutuluide Metabond efectuează înnobilarea suprafeţelor metalice lapiesel aflate în contact cu motorina. Datorită acestuiefect obţinem netezimea suprafeţelor din sistemul de alimentare şi exactitatea racordurilor.

METABOND MEGASEL rezolvă numeroase probleme ce apar întimpul depozitării, transportului sau arderii combustibililor. În practică se amestecă motorine de diverse tipuri şi provenienţe, ceea ce influenţează în mod negativ stabilitatea acestora, ducând la descompunerea lor, la formarea de nămoluri, la înmulţirea bacteriilor şi la scăderea capacităţii calorice a acestor combustibili. Duzele de injecţie colmatate, conductele infectate, filtrele şi pompele murdare scad randamentul şi cresc cheltuielile de întreţinere. La motoarele Diesel sunt frecvente şi problemele cauzate de coroziune, de formarea ruginii şi a acizilor precum şi de apa din combustibil. METABOND MEGASEL conţine componenţii valoroşi necesari pentru soluţionarea eficientă a problemelor enumerate. METABOND, agentul de reducere a frecării se leagă chimic de atomii metalelor formând un strat microscopic monomolecular, foarte aderent la suprafaţă.

Componenţii de METABOND MEGASEL corespund prescripţiilor Agenţiei de protecţia mediului din SUA (EPA-DUR/365). Datorităefectului de superfinisare a METABOND, suprafeţele care sunt încontact vor asigura o etanşare foarte bună, în acest fel puterea motoarelor va creşte considerabil, dar va creşte şi durata lor de viaţă. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozare adecvat va creşte de asemenea eficienţa duzelor de injecţie. Chiuloasa va fi unsă corespunzător iar picăturile de apă vor fi îndepărtate din sistem.

METABOND MEGASEL arde practic fără cenuşă (nu conţine metale şi substanţe anorganice) este compatibil cu toate felurile de combustibil pe bază de hidrocarbură şi nu se poate extrage din amestec. METABOND MEGASEL împiedică formarea de calamină, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de Diesel) şi celelalte gaze nocive emise. La folosirea adecvată se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare dăunătoare, deci nu apare nici un dezavantaj înurma utilizării produsului!
Din Gura in Gura