Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Elite Auto Pharm
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tratament motor Metabond
155 lei
Brand
ECO 250/ML
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Generația nouă de produse Metabond ECO, este cel mai modern înnobilator de suprafețe cu nano tehnologie pentru motoarele autoturismelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de înbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare noi, folosite și uzate, pe benzină, motorină și gaz ale autoturismelor, adăugat la uleiul prescris de producător.

În cazul motoarelor din energia produsă de combustibil cca. 25% se pierde prin frecare. Această frecare este redusă cu cca. 60% de Metabond ECO.

Metabond-ul de generație nouă conține cele mai moderne compoziții de lubrifiere Low Saps, ce completează uleiul de motor, care transportă nanoceramica în toate locurile unde apare frecarea. Nanoparticulele ajung la cilindri, pistoane, rulmenți, segmenți etc. unde se fixează. În afară de problemele de uzură, rezolvă și problemele neetanșeității. Astfel scade semnificativ consumul de ulei, emisia de gaze nocive și mărește compresia. Datorită înnobilării suprafețelor, produsul mărește în mod semnificativ durata de viață a motoarelor.

Datorită adaosului componentei de policeramică și a celor mai moderne aditivi de ulei, Metabond ECO asigură lubrifiere de siguranță.
Din Gura in Gura